Derfor bør du besøke Baltikum om vinteren

En reise til Baltikum i vinter vil gi deg uforglemmelige minner, og du vil kunne gjenoppdage skjønnheten ved hver årstid.

Baltikum om vinteren er som et levende postkort, fylt med julepynt, tradisjonelle markeder og lukten av pepperkaker og gløgg.

Her er noen av de mest populære tingene å gjøre om vinteren i Riga, Vilnius og Tallinn.

Nyt historien på flotte steder samtidig som du også utforsker moderne områder, endeløse fritidsaktiviteter og de friske naturomgivelsene.

 

 

Latvia

En magisk julefeiring

Ifølge legenden var Riga opphavsstedet til juletreet, og Riga holder seg tro mot myten – byen kommer til live når den er dekket av snø og julelys.

Det er flere julemarkeder og -trær rundt om i sentrum, og det mest fremtredende markedet er å finne på katedralplassen (Doma laukums).

Der er det livemusikk, flere koselige kaféer hvor du kan komme i ly for kulden, og fantastiske lokale godbiter, fra karamelliserte epler til klassiske grå erter med bacon – en tradisjonell latvisk julerett.

Every year, Doma Square in Riga hosts the main Christmas market

Photo by Live Riga

I nærheten ligger markedet på Esplanāde, med en kaninfarm som er populær blant de minste, et festlig pariserhjul og et stort utvalg av håndlagede varer som egner seg som gaver. Det er umulig å ikke komme i julestemning der!

A great variety of handmade goods for gifts you will find at Christmas markets in Latvia

Photo on Live Riga

I tillegg til julemarkeder, er det for andre år på rad en vakker julelysløype («Riga Christmas Lights Trail») som går gjennom sentrum og gamlebyen.

Følg den gjennom Rigas velkjente parker fra 1. desember til 5. februar for å utforske Riga i et annet lys.

In 2023, the second year in a row will take place Riga Christmas Lights Trail

Photo on Live Riga

Hver installasjon avdekker et latvisk eventyr, slik at besøkende kan bli bedre kjent med landets rike kultur samtidig som de også ser severdighetene.

Løypen er allerede anerkjent som et av de mest magiske arrangementene med julelys i Europa, ettersom hver installasjon er en kombinasjon av vakkert håndarbeid, flere hundre tusen julelys og omgivelsesmusikk.

Riga Christmas Lights Trail helps to learn more about the Latvian culture

Photo on Instagram

Ingen reiser til Riga i julen er komplett uten et besøk til den latviske nasjonaloperaen.

Den mest fremtredende forestillingen er den klassiske nyttårskonserten. Skulle du gå glipp av den, har operaen imidlertid mange andre magiske opptredener å by på.

The most prominent show in the Latvian National Opera is the classic New Year’s concert

Photo on Instagram

Nøtteknekker-balletten fremføres gjennom hele vinteren og vil garantert gi deg feststemning, spesielt hvis selve julen allerede er over og du trenger en ekstra lykkeboost på grunn av det kalde været.

 

 

En romantisk spasertur gjennom art nouveau

Riga er kjent for sitt «stille sentrum» (Klusais centrs), som er full av unike bygninger i art nouveau-stilen.

Om sommeren skjuler trærne noen ganger de overdådige fasadene, livaktige skulpturene og fantastiske detaljene, men om vinteren kommer de vakre detaljene på hver bygning endelig til syne!

Noen av de mest fremtredende severdighetene i «det stille sentrum» finner man i vakre Alberta iela. Selv om gaten er ganske kort, er hvert hus her et kunstverk.

On Alberta Street in Riga, you can enjoy unique Art Nouveau-style buildings

Photo on Live Riga

Hvis det blir for kaldt, kan du kombinere den revolusjonerende oppdagelsen av kunstig oppvarming og kultur i art nouveau-museet, som ligger like ved. Her presenteres historien til denne bydelen i tillegg til unike kunstverk som skildrer kunstbevegelsen i Latvia.

Art Nouveau Museum presents the history of this city quarter in Riga

Photo on Tripadvisor

Et annet uforglemmelig sted fra art nouveau-epoken er den historiske Splendid Palace-kinoen, som feirer sitt hundreårsjubileum i år.

Neobarokk-fasaden med bronseskulpturer skjuler et spennende interiør i neorokokko-stil og eksotiske malerier, som trekker paralleller til det berømte slottet i Versailles.

Kinoen er fremdeles i drift, så velg en film – enten en mindre kjent en eller kanskje en populær storfilm – og tilbring en kveld på dette vakre historiske stedet!

The historical Splendid Palace Cinema has an intriguing Neo-Rococo interior

Photo on Live Riga

Splendid Palace har utsikt til den romantiske Vērmanes-parken. Barn som leker i snøen, kjærestepar som spaserer gjennom med en kopp gløgg eller varm kaffe, og en restaurant av høy kvalitet med mat som varmer – Vērmanes-parken er et magisk stykke vinterparadis midt i byen.

Restauranten Whitehouse er et stemningsfullt sted i parken for lange samtaler, koselige kvelder og en minneverdig gourmetopplevelse.

De mange asiatiske og europeiske rettene vil sørge for at du kommer tilbake for alle vintermiddagene. Husk å prøve den fantastiske sjømaten.

The Whitehouse restaurant in Vermanes Garden serves exceptional seafood

Photo on Tripadvisor

 

 

En koselig kveld med kunst og jazz

Det er aldri for kaldt for en kveld på et gammelt bryggeri, er det vel? Briāna-kvarteret er det nye trendy stedet blant Rigas lokalbefolkning. Her finner du jazzbaren M/Darbnīca, som ofte har jamkvelder og konserter, den populære ølbaren Labietis, en kafé i industriell stil, Desiņas un mīdijas, som kun serverer blåskjell og pølser, og en rekke andre serveringssteder for en begivenhetsrik kveld!

Dette kvarteret ligger på grunnen til den historiske C. C. von Stricky-herregården og bryggeriet, og det utstråler moderne trender og århundregammel arkitektur.

Ta på deg en varm genser, bestill noe varmt å drikke med kanel eller ingefær, og opplev en vinterkveld i Riga på samme måte som lokalbefolkningen!

M/Darbnīca in the Briāna Quarter often hosts jazz nights and concerts

Photo on M/Darbnīca

Vinteren er en flott tid for å få med seg de nyeste aktivitetene innen kunst. Riga har mange uavhengige kunstmuseer som kan stimulere kreativiteten din.

Det fantastiske senteret for samtidskunst, Zuzeum, huser for eksempel den største private kunstsamlingen i Latvia.

Det minimalistiske interiøret i kombinasjon med den unike kunsten kan være en fin ettermiddagsaktivitet, etterfulgt av nydelig bakverk i museets kafé.

Current exhibition at the Zuzeum contemporary art centre - Redzes lauks

Photo on Instagram

kim? Contemporary Art Centre ligger i et gammelt industrikvartal som nå kalles Sporta Kvartāls.

En ti minutters gåtur fra gamlebyen vil ta deg til dette galleriet, som er fylt med kunst av fremadstormende latviske kunstnere.

Eierne jobber hele tiden med å utvide utstillingen, så selv de hyppigst besøkende får noen flotte overraskelser.

 

 

En velfortjent spaferie

Jo da, vinteren kan være kald i de baltiske landene. Og hva er vel bedre enn å puste inn litt kald, frisk luft etter å ha tilbragt noen timer i en varm badstue eller et varmt boblebad?

Du kan kjenne den beste kontrasten mellom varmt vann og kald luft ved spasenteret Espa Rīga.

Dette luksusspaet ligger midt i byen, og i tillegg til utvalget av badstuer, boblebad og massasjer, har det et oppvarmet utendørsbasseng på taket. Opplev det unike sjokket du får av vinterluft i ansiktet mens du senker kroppen ned i varmt vann!

Enjoy the open-air pool on the roof at the city centre at ESPA Riga spa centre

Photo by ESPA Rīga

Latvia har mye mer å by på om vinteren enn bare Riga, så sørg for at du tar et tog eller en buss til nabobyen Jūrmala for å oppleve snø på stranden. Selv om Østersjøen ikke fryser til om vinteren, er kystområdet der likevel et flott sted for en vindfull, men oppfriskende spasertur.

Avslutt turen langs sjøen med en spennende spabehandling ved Hotel Jūrmala Spa, som byr på massasjer med ravprodukter.

Enjoy leisurely time together at the Hotel Jūrmala Spa

Photo on Tripadvisor

Du kan alternativt slippe unna byens lys ved å ta inn på en snødekt hytte langt unna mellom trærne.

Annas Design Hotel Spa ligger en 90 minutters biltur unna Riga og er det perfekte stedet for en vinterferie i skogen.

Rommene og suitene er designet i en koselig, minimalistisk stil, og det passer perfekt å sette seg til rette foran peisen med en kopp rykende varm sjokolade. Legg til noen spabehandlinger etterfulgt av en romantisk middag med levende lys, så får du en kveld du aldri vil glemme.

Annas Design Hotel Spa can be a great getaway from the city buzz

Photo on Tripadvisor

Visste du at rundt 5 % av Latvias areal er myrområder? Vinteren er en fin tid til å utforske disse naturskjønne stedene.

For en enda vakrere opplevelse og rosalilla himmel, legger du turen til rundt solnedgang. Velg et av de mange myrområdene i Latvia og lei truger for å oppleve uberørt vinternatur!

Experience The Great Kemeri Bog Boardwalk in the wintertime

Photo on Latvia travel

 

Bestill flyvninger til Riga

 

 

Litauen

Stemningsfull julehandel

Autentisk sjarm kombinert med fremragende pynt og unike håndlagede gaver? Vilnius har alt!

Et flott pyntet juletre ruger over julebyen på Katedralplassen, som byr på et stort utvalg av deilige retter og julegaveidéer.

Trehusene der får deg til å føle som om du befinner deg i et moderne juleeventyr og tror på julenissen igjen, mens selve juletreet ofte regnes som et av de vakreste i hele Europa.

Catch your Christmas spirit at the Cathedral Square in Lithuania

Photo on Instagram

Dra til Vincas Kudirka-plassen som ligger i nærheten, der du finner gaver med et personlig preg som er laget i Vilnius, og der du også får mulighet til å møte de flotte folkene som har laget dem.

Dette stilige markedet er det riktige valget for de som fremdeles leter etter en unik gave eller uovertruffen suvenir fra julen i Vilnius. Bring et stykke litauisk oppriktighet og varme med deg hjem!

The Christmas market in Vincas Kudirka Square will be the best place to buy gifts

Photo on Instagram

Hele gamlebyen er opplyst med fargerike julelys i forbindelse med den årlige «Jul i Vilnius»-festivalen.

Lysene fører de tilreisende til andre fantastiske dekorasjoner og arrangementer Vilnius har å by på, og er fullstendig i tråd med julestemningen og fottrinnene i snøen.

Take a walk through the Vilnius Old Town to appreciate the Christmas light festival

Photo on Instagram

De som har sansen for det søte, bør ta seg en tur til den sjarmerende kaféen og bakeriet Ponių laimė.

Dette dessertparadiset er som jul i form av en bygning, med en imponerende pyntet fasade bestående av godteristenger og juletrær, som inviterer de forbipasserende inn for en hjertelig godbit.

Bildeverdige kaker og småkaker i tillegg til europeiske retter av høy kvalitet, vil få deg til å ville komme tilbake!

Picture-worthy cakes and cookies at the Ponių laimė café and bakery

Photo on Tripadvisor

 

 

En kongelig reise gjennom historien

I sentrum av Vilnius er det fullt av monumenter og historiske bygninger du kan besøke. Tilbake på 1200-tallet var Vilnius hovedstaden i kongeriket Litauen, og du kan fremdeles kjenne på noe av den majestetiske sjarmen og stoltheten her i dag.

Om vinteren kan man vandre tankefull rundt de kongelige eiendommene ved Vilnius slottskompleks og riktig føle seg som del av en kongefamilie.

Explore Vilnius Old Town and Vilnius Castle Complex

Photo by Gabriel Khiterer on Instagram

Den beste utsikten over Vilnius og elven Neris som renner gjennom byen, får du fra Gediminastårnet, som troner over gamlebyen. Utsikten gir deg en visuell reise tilbake i tid, ettersom Vilnius på en vellykket måte har integrert gamle bygninger i den stadig voksende eksklusive bydelen.

For å forsterke stemningen kan du telle alle snøfnuggene som faller ned og kjenne nordavinden ruske i håret!

The best view of Vilnius Old City can be seen from Gediminas Tower

Photo on Instagram

Storslåtte Vilnius katedral er et av de mest fremtredende landemerkene i Vilnius, og det er lett å se hvorfor – de hvite veggene og den imponerende kuppelen får et helt annet lys om vinteren.

Det store torget er et populært møtested for lokalbefolkningen, og du kan ofte se folk som går utålmodig frem og tilbake der mens de venter på sin kjære for å ta en romantisk spasertur gjennom gamlebyen.

View to the Vilnius cathedral at snowy nighttime

Photo on Instagram

Et mettende måltid hører vinteren til, og det er noen litauerne er veldig gode på. Vilnius er full av stilige restauranter der du kan avslutte dagen på tradisjonelt, men likevel luksuriøst vis.

Ertlio Namas tar gjestene gjennom flere århundre med litauiske smaker med en ny vri.

Etter et besøk til det middelalderske slottskomplekset, bør du absolutt få med deg en gourmetversjon av retter som litauere har tilberedt i flere århundre.

Ertlio Namas will let you taste centuries-old dishes with a modern twist

Photo on Tripadvisor

 

 

Funky ting du ikke må gå glipp av

Var det noen som sa «jeg lurer på hvordan en moderne vinter ser ut»? Da har du kommet til rett sted!

Ingenting er vel mer «moderne vinter» enn en skøyteøkt ved et tidligere russisk fengsel. Lukiškės-fengselet er en viktig vinterdestinasjon for de som er på utkikk etter en friluftsaktivitet i sentrum.

Kombiner den aktiviteten med en omvisning i fengselet for å oppleve hvordan det føles å være i et interneringssenter fra 1900-tallet.

During winter, Lukiškės Prison will let you enjoy an ice-skating session at a former Soviet prison

Photo by Rytis Seskaitis on Instagram

For kunstelskere er det populært å ta seg en gåtur i det myteomspunnede Užupis-området i gamlebyen.

Dette alternative nabolaget blir ofte sammenlignet med Montmartre i Paris og Christiania i København på grunn av den gamle arkitekturen, gjenreisningen av postmoderne bygninger og en rekke stemningsfulle kaféer.

Det dystre vinterværet utfyller disse kule gatene og gjør en vandretur gjennom nabolaget til en spennende opplevelse.

The Angel of Užupis a sunny winter day

Photo by Patryk Biegański on Instagram

Flytt deg fra kulden og inn i kulturen ved å avlegge et besøk ved MO Museum. Dette museet for moderne- og samtidskunst ligger i sentrum og huser de nyeste trendene innen litauisk kunst.

Selve bygningen er et stykke minimalistisk kunst – en diger kube med en futuristisk «rift» der inngangen er.

MO Museum and its outdoor installation

Photo by Rytis Šeškaitis on Go Vilnius

Murvegger, lyse vindusruter og lyslenker fører folk til Senatorių Pasažas, en historisk passasje som nylig har blitt gjort om til en omfattende mathall. To restauranter, flere kaféer og butikker fokuserer på lokale produkter og henter alle ingrediensene fra økologiske gårder rundt om i landet.

Have an exclusive tasting dinner at Nineteen18 in Senatorių Pasažas

Photo on Go Vilnius

 

 

Vintervelvære på et unikt sted – Den kuriske landtunge

En flott vintersol og kritthvit snø skaper perfekte forhold for en aktiv dag utendørs! Hopp inn i bilen og kjør til det lokale naturunderet, Den kuriske landtunge vest i Litauen, for en unik vinteropplevelse ved havet.

Når den kuriske lagunen er fullstendig frosset over, er det på tide å leie en isbåt og legge ut på et seileventyr. Denne aktiviteten er kun tilgjengelig om vinteren og vil få frem smilet, og du vil få en adrenalinboost som får deg til å ville gjøre det igjen hvert år.

Once the Curonian Lagoon is completely frozen, you can go on an ice sailing adventure

Photo on Instagram

Hvis friluftsaktiviteter ikke er din greie, kan du ta deg en kopp te ved et av de mange rekreasjonssentrene i Litauen.

Det berømte medisinske spaet Egles sanatorija ligger sørvest for Vilnius, og folk fra hele Baltikum reiser dit for avslapning og massasjer av beste kvalitet.

Med mange badstuer, basseng og skreddersydde behandlingsprogrammer, vil du kjenne deg som et helt nytt menneske når du reiser derfra.

Egles sanatorija is a medical spa that provides the highest-quality massages and relaxation

Photo on Booking

Varm opp kroppen både inni og utenpå ved eksklusive Nidos Kopos, et massasjesenter i Vilnius som benytter seg av ravprodukter.

Rav er en populær suvenir man kan kjøpe nesten alle steder, og ravets helbredende egenskaper er spesielt nyttige om vinteren. Fyll opp med ravpulver, ravolje, ravsand, ravbalsam og poser med varm rav for å ha litt solskinn med deg i løpet av den mørke vinteren.

Have an exclusive and healing amber massage at the Nidos Kopos centre

Photo on Tripadvisor

 

Bestill flyvninger til Vilnius

 

 

Estland

Juletradisjoner møter Michelin

I tillegg til julemarkedene i gamlebyen, blir Tallinns største tradisjonelle julefest avholdt på Estlands friluftsmuseum.

Fordi vinteren historisk sett har vært årets lange og rolige årstid, benytter museet anledningen til å fokusere på fellesskap og feire samhørighet.

Ikke gå glipp av muligheten til å delta i håndverk, prøve tradisjonelle estiske bordspill for barn og smake på den nydelige estiske versjonen av gløgg, som kalles glögi.

Winter is the perfect time to taste Estonian mulled wine called glögi

Photo on Unsplash

Lukten av pepperkaker fyller alle gatene takket være den tradisjonelle Gingerbread Mania-utstillingen, som finner sted ved design- og arkitekturgalleriet.

Rundt hundre artister lager miniatyrhus, smykker og til og med klær fra julesesongens favorittgodbit, pepperkaker.

Hvis du føler deg ekstra sulten etter utstillingen, kan du ta deg en kake i museets kafé.

Visit the traditional Gingerbread Mania exhibition in Tallinn

Photo on visit Tallinn

Ikke gå glipp av de jazzaktige julelåtene som strømmer over Tallinn fra 29. november til 15. desember, når den etterlengtede julejazzfestivalen finner sted.

Flere konserthaller over hele byen forvandles til vintereventyrland og inviterer både lokalbefolkningen og turister til å oppleve julemirakler i et moderne lydbilde.

Christmas Jazz Festival takes place in various concert halls all over Tallinn

Photo by Festival Jazzkaar on Flickr

Færre folk, yachter og attraksjoner kan få det til å virke tomt ved strandkanten om vinteren. Det betyr imidlertid også at området er fritt igjen, vilt og utemmet.

Se hvordan føttene etterlater spor i den uberørte snødekte sanden, før du utforsker de fantastiske restaurantene nær havneområdet Neblessner, for en uforglemmelig reise i smakenes verden.

Michelin-starred restaurant 180° by Matthias Diether with a view of the marina port

Photo on visit Estonia

Det er blant annet to spisesteder med Michelin-stjerner: 180° by Matthias Diether og NOA Chef’s Hall.

 

 

Fortryllende middelalderopplevelser

Tallinn er en by full av trær og parker, men når bladene faller, avsløres byens virkelige farger og en enestående rekke historiske bygninger og smale brosteinsgater.

Gamlebyen ser spesielt sjarmerende ut fra toppen av middelaldertårnene, som heter Pikk Hermann («Lange Hermann»), Neitsitorn («Jomfrutårn») og Paks Margareeta («Tjukke Margareta»).

The view of Tallinn city covered with snow during the daytime

Photo on Unsplash

Også i restaurantbransjen finner du middelaldertemaer, med peiser og overdådige antrekk.

Hvis du vil prøve den mest autentiske estiske middelaldermaten, kan du ta turen til restauranten Olde Hansa i gamlebyen. Oppskrifter som er holdt hemmelige i rundt 700 år, er som et virkelig velsmakende julemirakel.

For å bevare følelsen av å være i et magisk eventyr, kan du ta turen til en annen middelalderperle som ligger noen få bygninger unna, III Draakon. Dette mørke, hemmelighetsfulle spisestedet byr på en mystisk atmosfære og mettende mat som gir deg varmen tilbake etter en lang tur gjennom den snødekte byen.

Visit the Olde Hansa restaurant in the Old Town for authentic Estonian dishes

Photo on visit Estonia

De mest romantiske sammenkomstene og overdådige feiringene i Tallinns historie må ha funnet sted ved det vakre Kadriorg-slottet.

Det ble bygget i barokkstil på 1700-tallet og er nå åpent for besøkende som et kunstmuseum.

Det drømmeaktige interiøret og fasaden utstråler ekstra sjarm om vinteren, når de sterke fargene står i kontrast med de grå omgivelsene rundt. Aldri før har et stykke fransk eleganse i kombinasjon med den tøffe vinteren i nord følt så fantastisk.

The graceful Kadriorg Palace, covered in snow

Photo on Unsplash

 

 

Et gatematparadis

Fra tradisjonell surkål og ovnsbakte poteter til saftige burgere og sprø pommes frittes – i matmiljøet i Tallinn finnes det noe velsmakende for enhver smak.

Viru mathall og Balti Jaam-markedet fylles opp med folk som vil prøve velsmakende varer fra lokale bønder, tenåringer som bruker julegavebudsjettet sitt på populære gatekjøkkenvarer og tilreisende som spaserer rundt og beundrer de mange godbitene foran dem.

Place a visit to the Viru Food Hall for Tallinn’s food scene

Photo on visit Estonia

I industriområdet Telliskivi samles Tallinns kreative ungdom og de som er på jakt etter lokale designartikler.

Telliskivi kan skilte med mange avantgardistiske veggmalerier og små kaféer der folk samles for å varme seg i det kalde været, og det er vel verdt å avlegge et besøk hit, uansett årstid. Det viktigste landemerket her er fotomuseet Fotografiska Tallinn, som har utstillinger som får besøkende til å tenke utenfor boksen og se verden fra et annet perspektiv.

Plan a visit to the Fotografiska Tallinn photography museum

Photo on visit Estonia

I forretningsområdet Rotermann kanaliseres Estlands nordlige stemning via de minimalistiske bygningene av murstein og glass.

I tillegg til høye kontorbygg, huser Rotermann også Røst, som er et av byens beste bakerier. Dette glutenfylte paradiset er et skandinaviskinspirert surdeigsbakeri og sjarmerende kaffebrenneri som inviterer alle oppdagelsesreisende til å slappe av med et bakverk og noe varmt å drikke.

Ahead to the Røst if you are looking for one of the most delicious bakeries in town

Photo on visit Estonia

 

 

Vandring gjennom skogen

Estlands eviggrønne skoger ser så grønne som mulig ut mot en bakgrunn av hvit snø. Opplev Estlands vakre natur ved å bestille en terrengtur på halvøya Pakri.

På disse turene reiser besøkende gjennom skoger og langs den fantastiske kysten, og også på utflukter til festningsanlegg fra første verdenskrig og sovjettiden.

Lighthouse on the Pakri Peninsula in winter

Photo on Pakri tuletorn

Hvis du ikke liker turer på hjul, kan du velge en opplevelse med trekkhunder i stedet! Det er flere turer gjennom skogene i naturreservatene Järvselja og Peipsiveere som byr på eksotiske vinteropplevelser der man kan se det frosne landskapet fra en hundeslede.

Utfluktene kombineres alltid med et flott bål og piknik som gir en spesiell avslutning på den aktive dagen i friluft.

See the snow on Tallinn's landscape from a dog-pulled sled

Photo on visit Estonia

Estlands skoger skjuler noen ganger flere magiske steder i form av røykbadstuer. En røykbadstue er akkurat det du trenger for å få varme i kroppen etter en lang dag ute.

Disse små badstuene finnes rundt om i landet og er som regel bygget nær et vann så du kan ta deg en forfriskende dupp etterpå, og de byr på en spesiell renseopplevelse.

I røykbadstuen på Jantsu Talu gård kombineres badstueopplevelsen med en tradisjonell kopp urtete og en spesiell «badstuevisp» som skal øke blodstrømmen.

Enjoy a local herbal tea and a special sauna whisk on the Jantsu Talu farm

Photo on visit Estonia

På solfylte vinterdager er det viktig at du har riktige klær og utstyr, og da er du også klar til å utforske naturen på ski!

Estlands mest populære skianlegg ligger i byen Otepää. Føl den friske vinterluften mot huden mens du suser ned en bakke eller i rolig tempo utforsker stier gjennom grønne skoger på langrennsski.

 

Bestill flyvninger til Tallinn

 

 

Cover photo by Live Riga
Tekst av Marta Metuzāle

Explore top attractions

Related articles

We are big on Instagram

Follow us on Instagram
Follow us on Instagram